Eu, de la A la Z

SAM_0097 1

Amintiri călătoare,
Basme nemuritoare,
Calități numărate,
Defecte asumate.
Emoții intense,
Fler dezvoltat,
Gânduri neînțelese,
Har refuzat.
Iubiri de ținut minte,
Înger evadat,
Jocuri de cuvinte,
Kaki-preferat.
Limbă locvace,
Mâini dibace,
Nazuri diverse,
Obiceiuri…alese.
Pasiune uitată,
Răbdare limitată,
Studii filologice
Și psihopedagogice.
Talent nedescoperit,
Țel (ne)împlinit,
Umor în dezvoltare,
Vârstă îngrijorătoare,
Zodie împungătoare.

Publicitate

48 de gânduri despre &8222;Eu, de la A la Z&8221;

 1. @Zodie împungătoare?… – ca mine! 🙂 Deci esti berbec, taur sau „cappy”(capricorn=like me!)?… 🙂 Ma-nteleg de minune cu berbecii si cu taurii… I’m serious.

 2. He, he! Zodie împungătoare? 😀 Chiar dacă sunteţi mai multe „cornute” (mici) pe aici, vă rog să faceţi loc şi la unul cu coarne mai mari (taur!).
  Mi-a plăcut prezentarea ta, dragă Irina! Numai bine să-ţi fie! 🙂

  1. Bine ai venit în grup, Alex! Ca să parafrazez un proverb neaoș, cornut la cornut nu-și scoate ochii! Așa că ești în siguranță printre atâția capricorni fioroși 😀 .

 3. Capricorn?
  O fi cu ascendent in Sagetator.Ca sa fie loc de impuns.

  Ca sa poti impunge trebuie sa pleci capul (capri) si nu pari a fi genul.
  Sa-ti fie viata inflorita si senina !
  Alexandru.

  1. Dacă mă iau după nu știu ce calcule dintr-o revistă din puzderia de reviste bune la toate de acum câțiva ani, ar trebui să am ascendent în Berbec :D. Tot coarne, așadar. Dacă mă iau după spusele cunoscuților, aș fi o adevărată scorpie – ori zici și faci ca turma, ori ești scorpie, din două una :)). Așa că tot ceva împunsături/înțepături ar fi la mijloc.
   Într-adevăr, de plecat , nu plec capul, cu riscul de a-mi fi tăiat. Nu de alta, dar s-ar putea să mă rătăcesc, pierzând din vedere destinația, dacă îmi privesc prea mult colbul de pe pantofi.
   Numai bine, Alexandru!

 4. Irina, tu eşti din Brăila? Te salută cu drag un „bărăgănos” din apropiere, din judeţul de la sud. Ce-i drept, acum mutat pe meleaguri dâmboviţene, dar tot cu gândul la Bărăganul nostru! 🙂
  Numai bine îţi doresc din inimă!

  1. Mă bucur să aflu, Alexandru, că îți e familiar Bărăganul, cu bunele și relele sale 🙂 Eu aș prefera măcar vara să o petrec pe alte meleaguri, cu mai puțin soare 😆 . Îmi aduc aminte că, în copilărie, ne-au vizitat rudele din partea tatălui, venite dintr-o zonă deluroasă, și tare s-au mai minunat de câmpiile noastre drepte, întinse până la linia orizontului. Eu nu vedeam nimic spectaculos în asta, dimpotrivă, îi invidiam pentru panorama pe care o aveau dimineața, la răsăritul soarelui, la ieșirea din casă, pentru gârla care le împărțea satul în două și pe care o traversam sărind din piatră în piatră, pentru păduricea în care culegeam tot felul de clopoței nemaivăzuți până atunci. Probabil, dacă aș fi crescut acolo, aș fi visat lanuri de grâu pictate cu maci sau întinderi nesfârșite de floarea-soarelui. Sau, de ce nu, tufe de ciulini? 🙂

   1. Negreşit, tufe de ciulini! Mie îmi plac tare mult. Ai mare dreptate, dragă Irina, indiferent cât de mlt am admira alte zone, cu frumseţile lor, purtăm în suflet imensitatea Bărăganului, cu câmpiile sale nesfârşite. Eu am avut ocazia să locuiesc prin mai multe zone din ţară, şi la munte, la deal şi la câmpie, dar te rog să mă crezi că de câte ori revin în Bărăgan, îmi tresaltă sufletul de bucurie şi mă simt cu adevărat…acasă. Acolo mi-s rădăcinile, asta e sigur!

    Îţi doresc numai bine, cu drag!

    PS. Străbunicii mei erau din judeţul Brăila! 🙂

 5. Ingenioasa prezentare!Bine te am regasit,Irina!Locuiesti in Galati,cumva?Mi s a parut intr una din zile ca te am zarit prin oras;Ce faci?Esti in invatamant?Numai bine!Cu drag,Nicoleta Gheorghiu(Burghiu)

  1. Bine ai venit în căsuța mea virtuală, Nicoleta! Mă bucur că ne ,,reîntâlnim ” după atâția ani :). Locuiesc în Brăila, dar e posibil să mă fi văzut prin Galați, mai ajung din când în când și pe acolo. Lucrez în învățământ, dar la o grădiniță. Am predat doar un an franceză și mi-a ajuns :). Aici simt că e mai aproape de sufletul meu. Tu ce mai faci? Toate cele bune!

 6. In curand, patru luni, de cand ti-am vizitat blogul.
  Azi, incognito, ai facut-o si tu.
  Fara un gest, fara un semn de viata!
  De ce oare, se intampla asa?
  Un An Nou, plin de realizări, cum cred că meriţi!
  Onu

  1. Mulțumesc pentru urări, Onu! Așa sunt eu, mai tăcută în spațiul virtual. Vizitez multe bloguri zilnic, citesc, privesc, apreciez, dar rareori las semne evidente 🙂 . Un An Nou cu bucurii și ție!

 7. Draga Irina bine te-am regasit si in spatial virtual! Se pare ca pasiunea scrisului a ramas in sufletul fiecareia dintre noi!

  Imi place modul in care exprimi ceea ce simti …..
  Te pup si mult succes!

  1. Bine ai venit în căsuța mea, Anca! Eu mi-am descoperit această pasiune destul de recent, pe vremea studiilor nici nu aș fi crezut că pot scrie altceva decât analize literare 🙂 . Chiar și acum scriu destul de rar, când trăirile își strigă preaplinul. Mă bucur că îți plac încercările mele. Toate cele bune și ție!

  1. Bine ai venit! Așa am descoperit scrisul cu tentă personală, prin și în tristețe. Altfel, nu pot scrie decât analize literare sau compuneri școlărești 🙂 .

   1. Te – a ajutat scrisul in invingerea tristetii? Mie, nu. E probabil un drog usor, te face sa uiti. Tristetea nu poate fi invinsa. Cel mult impinsa spre zid.

     1. Iar maine, ce ti voi mai maine spune? Decat ca sunt utopic si progresiv de trist… Ia cuvintele astea ca pe un descantec si dupa circa o saptamana vei putea sa rostesti ” Nu exista sa existe/Cetateni cu fetze triste” . Astept rezultatele:)).

 8. Am tras ( rusine sa-mi fie!) cu ochiul la comentarii! Si nu sunt de acord cu tine in privinta zodiei! Capricornul e cea mai grozava zodie!!
  Interesanta caracterizare!

Cuvântează, dacă ți-este voia!

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s