Vine o zi

Mărturisiri

Vine o zi când îți dai seama că visul trăit nu este visul visat. Că ești limitat într-un fel sau altul, iar voința sau ambiția nu sunt suficiente pentru a-ți depăși limitele.

Vine o zi când realizezi că ești predestinat. Da, predestinat. Nu de vreun zeu atotputernic care împarte binecuvântările și blestemele după propriul plac. Ești sclavul propriului ADN. Zeul microscopic din tine. Așa se face că ești închis într-un corp prea strâmt sau prea firav sau prea bolnav sau prea diform pentru ceea ce ți-ai dori. Ești și acel corp neconform, fie că-ți place sau nu. Și trebuie să te împaci cu asta.

Vine o zi când nu ai de ales. Când ți s-au terminat dorințele, dar trebuie să mergi înainte. Atunci pui în balanță pierderile și alegi răul cel mai mic. Îți recunoști înfrângerea  și te accepți așa cum ești. Nici nu știi dacă e o înfrângere sau o victorie. Doar te-ai învins tu pe tine.

5 gânduri despre &8222;Vine o zi&8221;

    1. Visul e cel deformat. Neconform realității sau posibilităților individuale. O vorbă veche din bătrâni spune să te întinzi cât îți este plapuma. Chiar dacă speakerii ,,motivaționali” ai zilelor noastre tot predică puterea miraculoasă a voinței. 🙂

Cuvântează, dacă ți-este voia!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s