Gingășie

SAM_7884

Reclame

14 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Poteci de dor spune:

  Pe cât de firavă e, pe atât e de frumoasă!

  1. Irina spune:

   Și parfumată 🙂 .

 2. Bifat şi toporaşii, am luat cîteva plante acum cîţiva ani de la un amic chitit să le defrişeze. S-au întins deja pe unde le-a purtat aripa vîntului. O încîntare pentru ochi şi suflet. 🙂

  1. Irina spune:

   Aaa, de toporași nu mai ”scapi”, se întind în toată grădina. Nu sunt mofturoși și sunt rezistenți 🙂 . Și mie îmi plac la nebunie.

   1. Păcat că nu se pot lua la bătaie cu ştevia – de aia aş vrea să scap… alaltăieri, dacă s-ar putea. 🙂

    1. Irina spune:

     Aaa, nu, toporașii nu sar la bătaie, ei sunt manierați și delicați 🙂 .

     1. Şi ştii cum merge treaba în „minunata” noastră lume: eşti bun? eşti prost! Aşa şi cu bieţii toporaşi. De-aia prosperă pleava şi piere bunătatea.
      Să revenim: o serie de poze făcute astăzi în grădină, printre care şi toporaşii. Pe undeva se văd şi lalelele galbene, pe trecute. Cireşul, maiestuos, abia acum dă în floare, urmat de un vişin bătrîn căruia i-au rămas două-trei crăcuţe tinere. Astă-toamnă am defrişat masiv, probabil prea mult. Dar pentru un om singur, lipsit de pofta de viaţă…

 3. Ana spune:

  Am reusit sa fur si eu vreo 3 si sa le pun in gradinuta…sper sa se prinda

  1. Irina spune:

   Să fie cu noroc!

 4. sweet & salty spune:

  Lângă casa părinților mei, de fapt lângă gard în exterior e o explozie mov. O să-i pun și eu să vezi cât de tulburători pot fi. O să spui că sunt cam nebună, dar eu am simțit că au venit așa, la noi, de dragul meu. Habar nu am dacă au mai fost, că nu am mai fost de mulți ani în perioada asta acasă, dar pe vremea României mele nu existau aici.

  1. Irina spune:

   I-am văzut azi și pe ai tăi, sunt superbi! Par oarecum …altoiți, mai viguroși 🙂 . Cât am fost copil m-am tot străduit să aduc și să plantez, dar nu se prindeau, iar acum s-au înmulțit în toată livada și la noi. Nici nu mai știu cum a început povestea lor.

   1. sweet & salty spune:

    Nu sunt altoiți. Sunt în exteriorul gardului casei părinților mei. Crescuți așa, ca o bucurie sălbatică, liberă. De aceea i-am simțit cadou pentru mine. De fapt am pus pozele și apoi gândurile văzând toporașii tăi. Ai mei m-au surprins brusc și mov.

    1. Irina spune:

     Da, am glumit cu altoirea 🙂 Sunt mai deși, de un mov mai intens și au tulpinițele mai lungi. Am văzut așa doar în grădinile din oraș sau pe lângă blocuri. Ai noștri sunt mai anemici, cred că sunt varietăți ale aceleiași specii.

Cuvântează, dacă ți-este voia!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s