Gânduri frânte

       Zile la fel. Insipide. Fără rost, fără culoare, fără suflu. Alergare. Nici tu nu știi spre ce, de unde. Întrebări. Mereu aceleași, fără de răspuns. De ce nu-nveți odată jocul? Ce joc e ăsta, în care numai pierzi? De ce mai joci? Care e miza? Unde-ai greșit de ți s-a spulberat tot visul ce-ți fusese dat? De ce ți s-a mai dat? De ce-ai crezut? De ce a fost așa să fie?

        Doar oboseală. Și imunitate. Da, blestemata aia de imunitate de temut. În care nu credeai, dar ți-o doreai. La alte fețe, zâmbete, la alte flori, la alte vorbe. Goale. Și lipsă de idei. Și de trăiri. Doar dor. Durere crâncenă. Și amintiri ce nu mai tac odată. De ce? De ce? Simți că-ți pocnește capul. Să uiți. Atât mai vrei. Să nu fi fost vreodată. Să nu mai vină altă primăvară condamnată. Ba nu. Să fii din nou atunci, acolo. Măcar o clipă. Măcar în vis. Să mai trăiești o dată. Să-ntorci în urmă roata asta blestemată. Și s-o proptești de clipa câștigată , să nu mai plece niciodată.

Reclame

2 comentarii Adăugă-le pe ale tale

  1. sweet & salty spune:

    Nu pierzi!!! Uită-te în direcția opusă. Schimbă adresa privirii și ora și gustul. Nu pierzi. Zâmbește. Și atunci când te zdrobește lacrima, râde-i în nas. Te rog.

  2. Mishuk spune:

    tic tac, tic tac… te-ai intrebat de ce Timpul etern, desi le stie pe toate nu glasuieste mai mult? in vesnicia lui doua silabe sunt indeajuns…

Cuvântează, dacă ți-este voia!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s