14 gânduri despre &8222;Îndoliate&8221;

    1. Nimic deosebit. Doar ce îmi servește viața de obicei. Ar fi trebuit să mă obișnuiesc de mult 🙂 . Partea bună e că acum pot scrie din nou 😉 . Cu toate că aș fi preferat să nu mai pot.

     1. Ar fi păcat să nu mai scrii, Irina, să nu-ţi mai doreşti niciodată aşa ceva, te rog mult! Dacă nu e nimic grav, vei trece peste toate, important este să rămânem optimişti, chiar dacă de multe ori pare o utopie, şi să comunicăm cu cei care ne stau aproape. Mult noroc, Irina!

      1. Eu scriu doar când sunt tristă sau când mă deranjează ceva, nu pot altfel. Așa că, dacă e să aleg între a scrie și a nu mai putea scrie, prefer a doua variantă. Pot doar să-mi doresc să fiu în stare să scriu și într-o altă dispoziție, pozitivă 🙂 . Poate se va întâmpla și asta vreodată (încerc să rămân optimistă, după cum vezi). Numai bine și ție, Gina!

       1. Şi eu, în ultima vreme, am „scris” doar când m-a enervat ceva foarte tare. Eu sper ca tu să încerci să-ţi schimbi obiceiul şi să scrii şi în momentele tale de bucurie, de dulce copilăreală, de nostalgie…Mulţumesc, Irina!

    1. Te mirai că am dispărut pentru o vreme din peisaj și mă îndemnai la scris 😃. Ei, iată ca minunea n- a ținut mai mult de trei zile. Nu știu dacă e de rău sau de bine. Nu mai știu.

     1. Ah, asta era! Pfiu, m-am liniştit! 🙂

      E de bine că eşti aici, că vorbim. Eşti o prezenţă plăcută, atît prin fotografiile deosebite cît şi prin gîndurile din (şi printre) cuvinte. Poate că ele, gîndurile, sînt mai triste uneori, dar tristeţea se atenuează împărtăşindu-le. Cel puţin aşa sper. 😉

Cuvântează, dacă ți-este voia!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s