Viață

on

Viață

Reclame

5 comentarii Adăugă-le pe ale tale

 1. Drugwash spune:

  La mine abia au dat mugurii la liliacul plantat astă-vară. Abia s-au prins două crăcuţe şi pe una am găsit-o ruptă pe jumătate. Oare oraşul ăsta e defazat faţă de restul lumii, de se pornesc toate atît de greu…?

  1. Irina spune:

   Poate pentru că e proaspăt plantat se pornește mai greu. Nu cred că e de vină orașul 🙂 . De obicei, orașele înverzesc mult mai repede decât satele. În grădini, toate înfloresc mai din timp, copacii, la fel.

   1. Drugwash spune:

    Eh, nu era vorba numai de liliac ci de toate cele. Am văzut atîtea fotografii cu natura trezită la viaţă cu mult înainte, din partea de vest a ţării şi parcă mi-e ciudă că aici la noi totul se întîmplă mai tîrziu, mai lent şi parcă mai anemic. Şi nici măcar nu plouă, după ce că şi iarna a fost o glumă – nu ştiu cum va fi anul ăsta, dar mi-e teamă de secetă.

    1. Irina spune:

     Aaa, da, în partea de vest a venit primăvara din ianuarie 😆 . Sunt privilegiați, din punctul acesta de vedere. Acolo, vremea e mai blândă tot timpul anului. Eu sper să nu fie caniculă, că o să mă prăjesc iar la ultimul etaj 😦 . De-ar ploua zilnic, nu mi-ar părea rău :D.

     1. Drugwash spune:

      De-aş putea, m-aş muta în vest mintenaş! Din mai multe motive, nu doar starea vremii.

      Sincer să fiu, cu ploaia nu-s deloc prieten, însă nu pot să nu recunosc nevoile naturii. O ploicică măcar la o săptămînă-două ar fi acceptabil. Dar uite, în oraşul ăsta (parcă) predestinat, plouă exact atunci cînd şi cît nu trebuie.

Cuvântează, dacă ți-este voia!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s