12 gânduri despre &8222;Reflexii în oglindă – Captivitate&8221;

  1. Mulțumesc. Bine punctat, opțiune, speranță! În funcție de opțiune, afară poate fi libertate sau o altă formă de captivitate sau iluzia libertății în captivitate :).

  1. Kohleria am aflat și eu că se numește, științific. Denumirea populară nu o știu :). Eu le-aș spune clopoței. Florile sunt ca niște clopoței pufoși, pistruiați. Frunzele sunt tot pufoase. Nu este o floare pretențioasă. Trebuie doar întinerită periodic.

  1. La asta m-am gandit si eu inițial, planta parcă și-ar întinde nenumăratele degete spre verdele de afară, ca spre un ideal de neatins.

 1. Inspirata denumirea postarii. 🙂
  O Kohleria atat de mare n-am vazut. E superba! Si reflexia foarte reusita. Iar biserica se vede foarte frumos pe fereastra.
  Am si eu astfel de planta insa mult, mult mai mica. Aceasta e impresionanta. Am si postat fotografii cu florile ei anul trecut, cam pe vremea aceasta. 🙂
  O seara frumoasa in continuare, Irina!

  1. De fapt, sunt două, suprapuse. Le ud cu soluție nutritivă săptămânal, înainte nici ale mele nu arătau așa. Erau mult mai mici și mai tot timpul cu frunze oflite, iar bobocii cădeau înainte să se deschidă. O zi plăcută, Elly!

   1. VitaFlora, acum, de la Kaufland am luat-o. Înainte tot ceva de la Kaufland am folosit, nu îmi mai amintesc numele, dar nu am mai găsit la fel.

Cuvântează, dacă ți-este voia!

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s